Nu erbjuder vi personlig träning även för privatpersoner

23 november 2023

Vår Naprapat Gustav Ström kommer nu även börja med personlig träning för privatpersoner. Gustav har jobbat med utbildning av personlig tränare sedan 1998 samt som egen pt framförallt gentemot företag med rehab och prehab i 25år.

Såhär skriver Gustav i sitt senaste nyhetsbrev till kunderna:

Om du vill köra igång med personlig träning så har du möjlighet att träna individuellt eller tillsammans med några kompisar. Vad passar dig bäst?

”Just nu har jag även en kampanj för att boosta kroppen lite där alla sombörjar träna med mig får en burk med Biosalmas kvalitativa D-vitamin. Den här tiden på året så lagrar vi inte in lika mycket D-vitamin och som ni vet såhjälper D-vitamin till att upprätthålla immunsystemets normala funktion. D-vitamin bidrar även till att upprätthålla normal benstomme!”

Vi kommer att tränan utomhus i lilla blecktortnsparken eller vita bergsparken. Planen är även att starta igång ett lunchpass med cirkelträning med drop-ini lilla Blecktornsparken på torsdagar så återkom gärna via mail om du ärintresserad av att hänga på!

För er som inte har möjlighet att hänga på just nu med personlig träning såvill jag ändå ge er lite träningsinspiration då jag 2 ggr/månad kommer att maila ut ett inspirationsprogram helt gratis! Så maila mig om ni vill hängapå!

Tveka inte att kontakt mig om ni har lite frågor kring hur ett upplägg med personlig träning skulle kunna passa dig! 

Gustav@eliterehab.se