Fotvård

Fötter är fantastiska och viktiga att sköta om på bästa sätt. De ska fungera väl under hela våra liv. Vanligtvis märker vi av dem som mest då något inte fungerar som det ska, exempelvis då det gör ont, klämmer eller är irriterat. Under en fotbehandling får du hjälp med olika typer av åkommor såsom nageltrång, förhårdnader, hälsprickor, liktornar, vårtor, fotsvamp, nagelsvamp, tjocka naglar, fuktiga eller torra fötter m. m. Du är självklart även välkommen på en skön avslappnande behandling med tillhörande fotmassage. Jag ger dig även råd och tips hur du tar hand om dina fötter på bästa sätt.

Jag tycker att fötter är det vackraste som finns!

Våra vanligaste behandlingar inom Medicinsk fotvård:
fotbad, borttagning av förhårdnader och liktornar, behandling av vårtor, nageltrång, sprickor, klippning och formning av tånaglar, filning och massage.

Behandlingsmeny

 • 55 min Medicinsk fotvård

  Fotbad, borttagning av förhårdnader och liktornar. Behandling av vårtor, nageltrång, sprickor. Klippning och formning av tånaglar. Filning och massage.

   

 • 55 min Vårtbehandling
  Vårtan skärs rent från förhårdander och fryses, alternativt torkas ut. På så sätt dör de virusangripna cellerna och vårtan försvinner. Räkna med flera behandlingar. Lämnar inga ärr.

   

 • 30 min Liktornsbehandling
  Den inåtväxande konen skärs försiktigt ut för att minska trycket som ger smärtan.

   

   

 • 30 min Podofix eller Silikon-avlastning
  Podofix klistras på nageln för att korrigera en inåtväxande el inrullande nagel som växer in i huden. Den fungerar liknande som en tandställning för nageln. Silikon-avlastningen avlastar t ex mellan tår för bättre komfort i skor.

   

 • 30 min Nagelklippning
  Naglarna klipps, slipas och formas. Är naglarna tjocka fräser jag ner dem till normal tjocklek.

   

 • Övrigt

 • Anna Hellström
  Medicinsk fotvård
  070-606 37 37