Vi hjälper dina medarbetare att må bra

Håll doktorn borta! Vi hjälper företag med med både prehab och rehab. Att ha anställda sjukskrivna är både dyrt och tidskrävande samt att det många gånger ökar belastningen på den övriga personalen. Det är ett stort mervärde för de anställda att få möjlighet till snabb och kvalificerad vård vid behov. Om ni tecknar ett företagsavtal hos oss så kan ni smidigt och enkelt skicka era anställda med besvär till kliniken men om ni önskar så kommer vi gärna även ut till ert företag med naprapater, massageterapeuter, fotvårdare eller kostrådgivare som tar hand om alla besvär på plats.
Med en terapeut på plats så sparar ni in den tid som det tar för er att besöka oss på kliniken och ni kan arbeta ännu effektivare med att hålla ert företag friskt och välmående. En annan stor fördel med att vi kommer ut till er är att behandlingen med större sannolikhet faktiskt blir av innan den anställde får akuta besvär som kan leda till sjukskrivning.

Skräddarsydda friskvårdsprogram
Kontakta oss om ni känner att ni vill teckna ett avtal eller bara veta mer om hur vi kan hjälpa er med att skräddarsy en företagshälsovård utifrån ert företags och era anställdas behov.

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.