Vi på Elite Rehab

På Elite Rehab ser vi människan som en helhet. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt så finns vårt team med terapeuter finns här med bred erfarenhet och kompetens för att kunna tillgodose just dina behov som gör att vi tillsammans kan arbeta fram ett personligt upplägg med behandling, goda råd och uppföljning m.m. Ha inte besvär i onödan utan kontakta oss gärna så berättar vi vad vi kan göra för att få dig att må bättre.

Gustav Ström

Leg. naprapat
08 - 847046

Gustav Ström har arbetat som naprapat sedan 1998 och tillsammans med Peter Nilsson så startade han Elite Rehab 2005. Gustav diagnostiserar besvär i hela rörelseapparaten och han kombinerar gärna behandlingen med hemövningar eller specifika träningsprogram efter patienternas önskemål och behov.

Om du har frågor inom träning så kan du med fördel vända dig till Gustav då han har arbetat som lärare sedan 1998 åt olika företag som utbildar personliga tränare samt ishockeytränaren. Just nu är han lärare på Sports Club Education och Stockholms Ishockeyförbund men han har även varit lärare på SAFE samt ELEIKO EDUCATION. Gustav är även författare till 4st träningsböcker.

Peter Nilsson

Leg. naprapat
08 - 6584105

Peter har arbetat som naprapat sedan 1996 och driver tillsammans med Gustav Ström Elite Rehab som de startade 2005. Peter är specialiserad på nack- och ryggbesvär men han har även en stor erfarenhet av idrottsskador inom elitidrotten då han tidigare har arbetat med Huddinge hockey, AIK fotboll och Svenska bordtennislandslaget.

Peter behandlar akuta och kroniska besvär och han lägger en stor vikt på att utreda grundorsak och dess förebyggande möjligheter.

Anders Friberg

Dipl. massageterapeut
076-349 40 04

Anders är diplomerad massör och han erbjuder klassisk svensk massage. Klassisk Svensk massage innebär att musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar som används både i friskvårdande syfte samt för rehabiliterande behandling av skador och besvär i muskler och leder. En behandling kan förutom massage även innehålla muskeltöjning och specifika avspänningstekniker.

Anders driver även simföretaget ”TA TAG”. Där kan du gå simkurser för att utveckla ditt crawlande men de erbjuder även simkurser i fjärilsim, ryggsim och bröstsim. Simkurser kan bokas av privatpersoner men även av arbetslag, kompisgäng och företag som vill ha organiserad vägledning.

Länk till hemsidan: www.tatag.nu

Per Byström

Leg. Kiropraktor
073 4311120

Per Byström och är legitimerad kiropraktor & certifierad massageterapeut.
Mycket går att göra något åt. Min inställning är att komma åt de grundläggande orsakerna till smärta och stelhet genom att kombinera olika manuella metoder med specifika övningar, som är anpassade för just dina behov.

Länk till Per Byströms hemsida: www.ryggochrorelse.se

Anna Hellström

Medicinsk fotvård
070-606 37 37

Anna, är utbildad Medicinsk Fotterapeut och medlem i Sveriges Fotterapeuter. Fötter är fantastiska och viktiga att sköta om på bästa sätt. De ska fungera väl under hela våra liv. Vanligtvis märker vi av dem som mest då något inte fungerar som det ska, exempelvis då det gör ont, klämmer eller är irriterat. Under en fotbehandling får du hjälp med olika typer av åkommor såsom nageltrång, förhårdnader, hälsprickor, liktornar, vårtor, fotsvamp, nagelsvamp, tjocka naglar, fuktiga eller torra fötter m. m.

Eller kom på en skön avslappnande behandling med tillhörande fot- eller benmassage. Jag ger även råd och tips hur du tar hand om dina fötter på bästa vis.

Sofia Grenevall

KBT- Terapeut & Personlig Tränare
070-4820010

Sofia är utbildad steg 1 KBT terapeut på Kbt Svealand samt lic. personlig tränare/kostrådgivare. Som steg 1 utbildad KBT terapeut ryms Sofias utbildning inom de krav som socialstyrelsen har för att man ska kunna verka inom rehabiliteringsgarantin då Sofia även har regelbunden handledning av leg. psykoterapeut med Kbt inriktning. Att varje tanke vi har föder en känsla och våra känslor föder våra handlingar/beteenden.

Alla våra beteenden leder till konsekvenser och vi är kanske inte alltid tillfreds med dessa. Genom olika tekniker arbetar vi fram alternativa beteenden som ger oss nya erfarenheter! Hemuppgifter är en väsentlig del av arbetssättet inom KBT.

KBT har, på vetenskapliga grunder visat sig fungera för både vuxna och barn för de flesta psykiska problem, ex depression, bipolär störning, ätstörningar, ångestsyndrom, paniksyndrom, social fobi, tvångssyndrom, posttraumatisk stresstörning, hypokondri, sömnstörningar, kronisk smärta, stressrelaterade problem, bl.a.