Vi ser människan som en helhet

På Elite Rehab ser vi människan som en helhet och i vårt team försöker vi alltid finna den behandling som passar just dig i ett akut skede men vi finns även här för dig om du vill hålla dina besvär borta och få hjälp att vara proaktiv för att inte hamna i ett besvärande tillstånd igen. Vårt mål är att vara en lyhörd och personlig vårdgivare där du känner att just du finns i centrum, där du så ofta som möjligt får träffa samma terapeut och att du känner att vi försöker göra vårt bästa för att hjälpa dig snabbt, säkert & effektivt.
Hos oss är alla patienter och inte klienter! Om du vill boka en tid för att besöka oss kan du göra det här, men du kan även maila eller ringa om du hellre önskar få en personliggare kontakt med våra terapeuter.

Vi besvarar de flesta mail inom 3h och vårt mål är att ingen ska behöva vänta längre en 24h innan vi har återkopplat till er frågeställning.

Shopen

Håll terapeuten borta! Här säljer vi varor för att du själv ska kunna ta hand om dig. Här kan man köpa liniment, inspirationsböcker samt enklare träningsutrustning för hemmiljö mm. Du kan även köpa kostrådgivning samt KBT ”online” i shopen. Till shopen